T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Ayyıldız Anaokulu

TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR

  2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, okul destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın arttırılması, bu kapsamda sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi ve iyi uygulama örneklerinin ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile OPET işbirliğinde "Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar" projesi hayata geçirilmiştir.

 Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının tümünü kapsayan en kapsamlı temizlik ve hijyen projesi olan "Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar" Projesi okullarda temizlik ve hijyen odağında kültürel dönüşüm yaratmaya dayalı farkındalık geliştirerek yaparak yaşayarak öğretiim ilkesi doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini iyi uygulamalar yoluyla hayata geçirmek stratejisi üzerine kurulmuştur.

  Ayyıldız Anaokulu olarak Pınar HIMHIM ve Ahmet BOZ öğretmenlerimizin kordinatörlüğünde bakanlığımızın tertip ettiği "Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar" ödüllü proje yarışmasına katılıyoruz. Öğretmenlerimize başarılar dileriz. 

 

11-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 00:12 - Görüntülenme: 29
  Beğen | 0  kişi beğendi